Betontörés, betondarálás: szállításban is profik vagyunk!

Medence építés vagy felújítás: kezdjen bele!
2017.05.22.
Betontörés, betondarálás: így kell újrahasznosítani!
2017.06.10.

Betontörés, betondarálás: szállításban is profik vagyunk!

Cégünk fennállása óra rengeteg gyakorlatot és ismeretet szerzett a betontörésről és betondarálásról. Tudjuk, hogy az Ön által végrehajtandó feladathoz mely munkagép az ideális, hogy az maximálisan kielégítse igényeit, emellett idő-és költségtakarékos is. Kis és nagy alapterületre más gép kell, illetve  amilyen munkafázist szeretne elvégezni az ügyfél, úgy kell gépet is választania. Például a környezetvédő betondaráláshoz a Red Rhino betontörő gépet ajánljuk.

Azt is tudjuk, hogy a betontörés és betondarálás, az esetleges bontás, a hulladék kezelése, megsemmisítése, a földi munkák milyen kimerítő, esetenként hosszadalmas és bonyolult feladatot jelentenek. A felgyűlt hulladékokat azonban el is kell szállítani, cégünk ebben is segítséget tud Önnek nyújtani. Gépeinket előre egyeztetett időpontban, a megtervezett költségek szerint juttatjuk el Önhöz.

 

Országosan is elérhetőek vagyunk!

 

Vállalatunk büszke arra, hogy országosan elérhetőek vagyunk, hiszen szolnoki telephelyünkről bárhová el tudjuk juttatni munkagépeinket.

Cégünk megtervezi az útvonalat szolnoki telephelyéről és előzetes egyeztetést követően a megbeszélt helyszínre szállítja a bérelt betontörő, betondaráló munkagépet. A betontörő és betondaráló gépeket gyorsan és szakszerűen juttatjuk el az előre megbeszélt helyszínre. Sofőrjeink többéves szakmai tapasztalattal, szállítmányozó gépjárműveink pedig hatalmas teherbírással rendelkeznek. Sikereink felkészültségünknek és kimagasló technikai hátterünknek, ezen kívül pedig kollégáink szakértelmének is köszönhető.

Nálunk nincsenek rejtett költségek.

 

Szállítási díjaink is fix összegűek.

 

A betontörés és betondarálás nemcsak cégeknek, hanem magánszemélyeknek is elérhető, ügyfeleink bátran hozzáláthatnak bármilyen munkálathoz. Betontörő és betondaráló gépeinkről részletes információkat honlapunkon talál, ez megkönnyítheti ügyfelünk választását. Gépeinkről is részletes leírást talál.

Ez a terület speciális igényeken alapszik, és nekünk a lehető legmagasabb szintet kell elérnünk ebben is: megbíztható, precíz szolgáltatásainkkal igyekszünk kielégíteni ügyfeleink igényeit.

Amennyiben betöntöréssel, betondarálással kapcsolatos kérdése lenne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, weboldalunkon megtalálja minden elérhetőségünket.

Kapcsolat

Betinert Kft., Cím: 2336 Dunavarsány, Kökény köz 2.

Mobil: 06-30/218-6556

E-mail: betinertkft@gmail.com