Betontörés, betondarálás: így kell újrahasznosítani!

Betontörés, betondarálás: szállításban is profik vagyunk!
2017.06.04.
Építsen járdát otthon!
2017.06.15.

Betontörés, betondarálás: így kell újrahasznosítani!

Egy-egy épületbontás, a betonszerkezet alapvető megváltoztatása vagy megsemmisítése rengeteg hulladékkal jár. A hulladék kezeléséről egyik korábbi cikkünkben már bővebben is írtunk.

De mi van akkor, ha a betontöréssel vagy betondarálással kezelkezett hulladék még menmenthető, esetleg újra is lehet hasznosítani? Szakembereink természetesen tudják a választ erre is, hiszen ez az eljárás nem csupán környezetkímélő, de új, esztétikus épületeket, betonszerkezeteket építhetünk vagy újíthatunk fel ezen eljárás segítségével.

Ha ilyen ötlete támadt, akkor jó helyen jár, hiszen nálunk rendszeresen karbantartott és megfelelően működő betontörő és betondaráló munkagépek állnak az Önök rendelkezésére.

 

Technikai leírásuk honlapunkon is elérhetőek.

 

Ebben a témában különösen fontos ugyanis, hogy a lehető legprecízebb, legpontosabb betontörő berendezéseket használjuk, hiszen utána egyszerűbb és gyorsabb lesz az újrahasznosítás folyamata is. A megfelelő munkagépek használata mellett természetesen a beton megfelelő előkészítése sem hanyagolható el. A betontömbök ismételt felhasználása még nem annyira elterjedt hazánkban, mint külföldön, hiszen sem cégek, sem pedig magánszemélyek körében nem túl gyakori eljárás. Azonban a betontöréssel és betondarálással járó folyamatok környezetünkre is károsak lehetnek. Érdemes tehát megfontolni, emellett pedig praktikus okai is vannak.  Betontörő munkagépeink újrahasznosítanak téglát, betont, tetőcserepet, kőkockákat, járdaszegély köveket, márványt, üveget, gránitot, csempét, járólapot, burkoló köveket, kődarabokat, nagyobb kavicsokat is. Rengeteg időt, pénzt és energiát takaríthat meg.

 

A betontörés és betondarálás találékonyságunkon is múlik!

 

Bővebb technikai információkat, illetve betontörő és betondaráló munkagépeink részletes leírását megtalálja weboldalunkon. Ha ezen kívül bővebb információra lenne szüksége, vagy egyéni árkalkulációt szeretne, keresse kollégáinkat bizalommal elérhetőségeink valamelyikén. Szakembereink minden kérdésükre választ adnak majd.

Kapcsolat

Betinert Kft., Cím: 2336 Dunavarsány, Kökény köz 2.

Mobil: 06-30/218-6556

E-mail: betinertkft@gmail.com