Medence építés vagy felújítás: kezdjen bele!

Betontörés, betondarálás: nálunk minden megvan hozzá
2017.05.02.
Betontörés, betondarálás: szállításban is profik vagyunk!
2017.06.04.

Medence építés vagy felújítás: kezdjen bele!

A medence a családi udvar ékessége is lehet, hiszen a  jó idő közeledtével sokunkban felmerül a vágy, hogy milyen jó lenne majd úszni a forró nyári napokon. Idén büszkén pancsolhat az egész család, hiszen irigylésre méltó medencét varázsolhat magának! A megvalósítás nagyon egyszerű: nem kell hozzá más, csupán minőségi anyagok és szakképzett emberek. Ha megfelelően tervezi és építteti meg, hosszú évekig nyugodt és gondtalan fürdőzése lehet az egész családnak.

Vállalatunk profiljába tartozik a betontörés, illetve a betondarálás, amely vonatkozik a régi, elhasználódott medencék felújítására, bontására és a földi munkák kivitelezésére, akkor is, ha a medence  egyelőre még csak egy szép álom. Kiváló munkagépeink ügyfeleink számára biztosítják a megfelelő választást, kollégáink pedig megfelelő szakértelemmel állnak az Önök rendelkezésére.

Természetesen magánszemélyek is igénybe vehetik munkagépeink bérlését.

 

Mérettől, helytől és kapacitástól függően gépeink minden fajtájú betöntörésre és betondarálásra képesek, ezen kívül Önnek a hulladékkal sem kell foglalkoznia, hiszen azt is megoldjuk! Egyik korábbi cikkünkből erről is részletesen tájékozódhat:  A szállítás mellőzése csökkenti a szennyezést, illetve a nehéz járművek okozta hangos zajt és a forgalmi dugók kialakulását is. A helyszínen történő „aprítás” redukálja a szállítási költségeket, a különböző engedélyek árait, illetve az adók költségét is. (Tudta, hogy a gazdasági társaságok, egyéni vállalkozások, önkormányzatok, állami intézmények által közvetett vagy közvetlen módon a hulladéklerakó telepre szállított lerakandó, ártalmatlanító hulladékok átvételi ára átlagban körülbelül bruttó: 15 Ft/kg?)

 

Tudjuk, hogy a betontörés nem egyszerű feladat, de mi nagyban megkönnyíthetjük azt Önnek.

 

Nem kell drága megoldásokra gondolni, nálunk egyszerűen, gyorsan, helyszíni egyeztetést követően árkalkulációt kaphat, és a munkafolyamatok így sokkal egyszerűbbé válhatnak majd.

Az elhanyagolt medence- szerkezet könnyen veszélyessé válhat, egy-egy sérült vagy megrepedt burkolat omláshoz is vezethet. Ha mégsem szeretnénk a régi medencénket felújítani, akkor lehetőség van az elbontására is. Ekkor betondaráló gépeinkkel a földi és bontási munkálatok miatt sem kell aggódnia.

A huladékkezelésről részletesebben itt tájékozódhat: http://betontorogepek.hu/2017/04/21/hogyan-termeljen-nyereseget-epitkezesihulladekbol-betontoressel-es-betondaralassal/

Kapcsolat

Betinert Kft., Cím: 2336 Dunavarsány, Kökény köz 2.

Mobil: 06-30/218-6556

E-mail: betinertkft@gmail.com