A Red Rhino betontörő gépek, betontörés és betondarálás a környezetvédelemért

Betondarálás, betontörés, bontási hulladék újrahasznosítás
Hogyan termeljen nyereséget építkezésihulladékból betontöréssel és betondarálással?
2017.04.21.
Hartl PC 1055 J - Bérlés betondarálás
A HARTL PowerCrusher betontörő, újrafeldolgozó pofás törőgép felhasználási területei
2017.04.21.

A Red Rhino betontörő gépek, betontörés és betondarálás a környezetvédelemért

A Red Rhino 7000 egy alacsony károsanyag kibocsátású, négyhengeres, turbós Deutz 2.9TCD diesel motorral van felszerelve, amely megfelel az európai és az észak-amerikai károsanyag kibocsátási követelményeknek is. Ráadásul, számos szigorú városi szabályozásnak is eleget tesz, így egyszerűen, bonyodalmak nélkül használhatja akár belvárosi munkálatok során is.

Amellett, hogy a Red Rhino 7000 betontörő gép csökkentett károsanyag kibocsátással rendelkezik, számos más felhasználóbarát tulajdonsággal van felszerelve. Ilyen az extra alacsony üzemeltetési költség, az alacsony fogyasztás és a nagy üzemanyagtartály, amely hosszabb működést tesz lehetővé két tankolás között. A 7000-es széria új irányító rendszerrel, továbbfejlesztett légszűrővel van felszerelve, ráadásul automatikusan fűt fel üzemhőmérsékletre, hideg indítások esetén. Fejlett állapot-figyelő rendszere szintén az üzemeltetők egyik kedvence, a további biztonsági funkciók mellett.

A Red Rhino betontörő, zúzó gépek rendkívüli sikere a költséghatékonyságra épül, hiszen lehetőséget ad a használóinak a helyszínen történő komplett betontörésre, betondarálásra, valamint számos egyéb munkavégzésre. Az összezúzott anyagokat már helyben újrahasznosíthatjuk, felhasználhatjuk, így számos költségtől kímélhetjük meg magunkat, ráadásul időnk is több marad.

Az újabb szériáknak már olyan tulajdonságai vannak, mint a távolról történő nyomkövetés. Nem kell a helyszínen lennünk ahhoz sem, hogy ellenőrizzük a szállítószalagot valamint az adagolót.

A porkibocsátást csökkentő rendszer már alapfelszereltség szinte az összes Red Rhino modellnél.

Összességében kijelenthetjük, hogy a Red Rhino gépek kiválóan alkalmasak betontörésre, betondarálásra és teljes mértékben optimalizálva vannak a helyszíni munkavégzésre, anyagok újrahasznosítására, így a költséghatékonyság mellett környezetünk megóvását is elősegítik.

Bármilyen információra van szüksége a Red Rhino betontörő, zúzó gépekről, forduljon bizalommal munkatársainkhoz elérhetőségeinken.

Kapcsolat

Betinert Kft., Cím: 2336 Dunavarsány, Kökény köz 2.

Mobil: 06-30/218-6556

E-mail: betinertkft@gmail.com