Hogyan termeljen nyereséget építkezésihulladékból betontöréssel és betondarálással?

Red rhino 2000 series - Betontörés, betondarálás
Mire használhatja a Red Rhino 2000 series betontörő gépet?
2017.04.21.
Red rhino 2000 series - Betontörés, betondarálás
A Red Rhino betontörő gépek, betontörés és betondarálás a környezetvédelemért
2017.04.21.

Hogyan termeljen nyereséget építkezésihulladékból betontöréssel és betondarálással?

Leleményes vállalkozók felismerték, hogy jelentősen csökkenthetőek a működési költségek azáltal, hogy a betont a helyszínen összezúzzák, illetve a hulladékot is helyben bontják el. Ha már a helyszínen megtörténik a betontörés és a betondarálás, rengeteg huzavonától és költségtől kímélhetjük meg magunkat.

A szállítás mellőzése csökkenti a szennyezést, illetve a nehéz járművek okozta hangos zajt és a forgalmi dugók kialakulását is. A helyszínen történő „aprítás” redukálja a szállítási költségeket, a különböző engedélyek árait, illetve az adók költségét is. (Tudta, hogy a gazdasági társaságok, egyéni vállalkozások, önkormányzatok, állami intézmények által közvetett vagy közvetlen módon a hulladéklerakó telepre szállított lerakandó, ártalmatlanító hulladékok átvételi ára átlagban körülbelül bruttó: 15 Ft/kg?) Sőt, még a környezettudatos szemlélet is erősödik Önben, hiszen amíg profitot növel, addig a természetet is óvja, illetve „szén-monoxid lábnyomot” sem hagy magad után. Minden Red Rhino zúzó gép pormentesítővel van felszerelve, így a szállópor kibocsátása is minimalizálva van.

A Red Rhino betontörő és zúzó gépek kifejezetten alkalmasak arra, hogy a betontörés és betondarálás mellett anyagok széles skáláját újrahasznosítsuk, beleértve a természetet kőzetet is.

Hogyan takaríthat meg Ön is rengeteg költséget és időt?

Bérelje ki a Red Rhino 2000 betontörő és zúzó gépünket, és végezze el a teljes munkálatot már a helyszínen. A gép újrahasznosít többek között épületbontás során keletkező téglát, betont, tetőcserepet, márványt, járdaszegély köveket, kődarabokat, és még üveget is.

Legyen nyeresége a hulladékból:

  • Hasznosítsa újra a hulladékot már a helyszínen, így csökkentve a költségeket
  • Elfelejtheti a hulladék után fizetendő adókat és a lerakási költségeket
  • Csökkentse a nehéz járművek mozgatásával járó költségeket, káros hatásokat
  • Nyerjen a működési költségeken
  • A bérlés egyik nagy előnye, hogy alacsony finanszírozással jár

A betontörés, betonzúzás és hulladék újrahasznosítás igazán egyszerű és költséghatékony lehet a Red Rhino zúzó gépekkel. Tudta, hogy nem csak cégek bérelhetik ki a flotta egyes gépeit? Magánszemélyeknek is lehetőségük van a betontörők bérlésére.

Kapcsolat

Betinert Kft., Cím: 2336 Dunavarsány, Kökény köz 2.

Mobil: 06-30/218-6556

E-mail: betinertkft@gmail.com