A HARTL PowerCrusher betontörő, újrafeldolgozó pofás törőgép felhasználási területei

Red rhino 2000 series - Betontörés, betondarálás
A Red Rhino betontörő gépek, betontörés és betondarálás a környezetvédelemért
2017.04.21.
Betondarálás, betontörés, bontási hulladék újrahasznosítás
Gyakran ismételt kérdések a betontörés és betondarálás folyamatával kapcsolatban
2017.04.21.

A HARTL PowerCrusher betontörő, újrafeldolgozó pofás törőgép felhasználási területei

Harapjunk egy nagyobb falatot a beton, kő piacból!

Ha a tökéletes gépet keresi kőbányákban, kavicsbányákban történő munkavégzéshez, a HARTL vállalat PC 1055 J modellje kiváló választás lehet. Helyben elvégezhetjük a betontörést, betondarálást, valamint újra feldolgozhatjuk az üveget, csempét, aszfaltot, kerámiát. Útmunkákhoz is kitűnő gép, de ásatásoknál is használhatjuk.

Könnyen mozgatható, rugalmas és mobilis modell, mellyel a helyszínen elvégezhetjük a betontörést, betondarálást, számos egyéb anyagot összezúzhatunk és újrahasznosíthatunk, szállítás nélkül, gazdaságosan, a lehető legrövidebb időn belül. A szükséges anyag azonnal feldolgozható a daráló segítségével, már a helyszínen.

Egyedülálló megtakarítások

A HARTL vállalat álltal kifejlesztett zúzó gép egy minőségi, időtálló, robosztus pofás törő gép számos munkálatnál költséghatékonyságot eredményezhetnek. Az anyag törése, zúzása után könnyen újrahasznosíthatóak ugyan azok az anyagok, így megspórolhatjuk a szállítási költségeket, valamint egyéb gépek bérlési és üzemeltetési költségeit is.

További költségektől kímélhetjük meg magunkat:

  • Az anyag szállítási és tárolási költségei
  • Új anyagot sem kell vásárolnunk, így az ezzel járó költségekkel sem kell számolnunk
  • Szervezési költségek
  • Gépek száma a helyszínen = 1, hiszen a HARTL PowerCrusher betontörő és újrahasznosító géppel több munkát is elvégezhetünk
  • Munkaköltségek, hiszen csak 1 fő kezelő szükséges a gép üzemeltetéséhez
  • Előkészítési és feldolgozási költségek
  • Üzemeltetési költségek

A HARTL PowerCrusher lehetővé teszi, hogy bővítse vagy fejlessze üzleti tevékenységét. A kedvező bérleti költsége ráadásul hamar megtérülhet, emellett a környezetet és a természeti erőforrásokat is óvja. Fejlesztése során nagy gondot fordítottak a működés optimalizálására, így alacsony üzemanyagfelhasználással végezhetőek el a különböző betontörő, újra feldolgozó munkálatok. Legyen szó sziklák, beton, terméskő, stb. összezúzásáról, újrafeldolgozásáról, a HARTL zúzó gépe könnyen veszi az akadályokat.

A HARTL PC 1055 pofás törőgépet 35.000 Ft-ért kibérelheti egy órára, ráadásul a szállítását is ránk bízhatja, kedvező áron az Ön által megadott helyszínre szállítjuk.

Kapcsolat

Betinert Kft., Cím: 2336 Dunavarsány, Kökény köz 2.

Mobil: 06-30/218-6556

E-mail: betinertkft@gmail.com