Hová használjuk a betonburkolatot?

Víz és beton
Víz és beton
2017.08.24.
Betonozás hideg időben
Betonozás hideg időben
2017.08.30.

Hová használjuk a betonburkolatot?

A beton burkolatoknak számos pozitív tulajdonságát emelhetjük ki, mely alkalmassá teszi akár a kültéri burkolatok ( járda, kocsi feljáró, garázs ), akár pedig a beltéri burkolatok ( lakásban található aljzat esetén ) elkészítéséről legyen is szó.

Időtálló és esztétikus

A betonfelület rendkívüli időtállóságának köszönhetően igazán tartós választás lehet. Gyári épületekben, kórházakban, de otthonainkban is általában beton aljzatot részesítünk előnyben, melyet különféle burkolatokkal színesítjük. Azonban a beton számára is vannak olyan hatások, melyek negatív hatással vannak a betonfelületre.

A betonra gyakorolt negatív hatások:

  • tűz
  • fagy
  • olvasztósó
  • szén-dioxid a levegőben
  • különféle kémiai anyagok, melyek korróziót tartalmaznak
  • illetve a beton felületén megtapadó különböző szerves anyagok

Amennyiben ezek a környezeti hatások a mi betonfelületünket is igénybe vették, nem kell aggódnunk, hiszen betontöréssel, esetleg betondarálással könnyedén megoldhatjuk ezt a kérdést.

Hogyan javítható a már meglévő betonburkolat?

Az idő folyamán minden betonaljzat meggyengülhet, megrepedezhet, esetleg kátyússá és egyenetlen felületté válhat, melyben megáll a víz, mely csak tovább roncsolja a meglévő betonburkolatot. Ilyen esetben sem kell aggódnunk, hiszen van megoldás!

Cégünk professzionális szakemberekkel és kiváló munkagépekkel áll ügyfeleink segítségére a betondarálást és betontörést illetően. A munkafolyamatok ideje természetesen függ a terület nagyságától is, illetve a meglévő károktól, de gépeinkkel egyszerűen és gyorsan megoldható ez a kellemetlen probléma.

A betontöréshez, illetve betondaráláshoz használt gépeink tulajdonságairól, előnyeiről már korábbi cikkünkben írtunk, melyet ajánlunk szíves figyelmükbe!

Amennyiben további kérdése merülne fel a betonburkolat lerakásával kapcsolatosan, illetve a betontörés és betondarálás szükségességéről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon található elérhetőségeink valamelyikén. Betontörő és betondaráló munkagépeink az egész ország területén állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Kapcsolat

Betinert Kft., Cím: 2336 Dunavarsány, Kökény köz 2.

Mobil: 06-30/218-6556

E-mail: betinertkft@gmail.com