Orrszarvú a betonon?

Készítsünk hobbibetont könnyedén!
2017.09.05.
betondarálás mini zúzógéppel
Red Rhino 2000 series – Kicsi, de erős!
2018.06.26.

Orrszarvú a betonon?

Betontörés mesterfokon, de elérhető áron

Bérelhető gépeink között megtalálható a „vörös orrszarvú” vagyis Red Rhino cég kiváló terméke a Red Rhino 2000 series (a gépeink menüpont alatt megtekinthető).

Mi is a Red Rhino?

Egy gépgyártó cég, melynek szakterülete a betontörés illetve betondarálás.

A Winfield Engineering és a Red Rhino cégekből 2009-ben alakult meg a Red Rhino (UK) Ltd. Termékeiket az Egyesült Királyságban gyártják és a világ minden tájára értékesítik.

Célkitűzésük, hogy mini és könnyen hordozható zúzógépeket állítsanak elő, melyek a törmelékek aprítása, vagyis betondarálás segítségével lehetővé teszik annak későbbi újrahasznosítását.

Saját bevallásuk szerint mindezt azért, hogy a gépeik használatával a vállalatoknak pénzt és időt takarítsanak meg. Pénzt és időt, hiszen a törmelékek helyszíni zúzásával csökkennek a szállítási költségek, mivel nem kell elszállíttatni a betont nagyobb darabokban, hogy aztán a töretet újra tovább, vagy esetleg visszaszállítsák későbbi felhasználásra. Nem is beszélve arról, hogy amíg a munkások a zúzott anyagra várnak, nem tudnak továbbhaladni a munkájukkal. A Red Rhino gépeivel helyben megoldható a betontörés.

Kisebb környezeti terhelés a betondarálás segítségével

A helyszíni újrahasznosítás nemcsak pénzt takarít meg a cégek számára. Mivel nem szállítanak feleslegesen, így a szén-dioxid kibocsájtás is kevesebb. Ezen kívül a zúzalék felhasználható az építkezések későbbi fázisában, így a hulladék mennyisége is csökken. Tehát a helyszínen megoldott betontörés összességében kisebb ökológiai terhelést eredményez.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a Red Rhino 2000 series bérelhető gépünk, további információt kaphat elérhetőségeinken:

Mobil:
06-30/599-5046,
06-30/218-6556

E-mail:
betinertkft@gmail.com,
betinert@betinert.hu

Kapcsolat

Betinert Kft., Cím: 2336 Dunavarsány, Kökény köz 2.

Mobil: 06-30/218-6556

E-mail: betinertkft@gmail.com