Kerítés építés hatékonyan

Térkövezzük a már meglévő betonfelületünket!
Térkövezzük a már meglévő betonfelületünket!
2017.09.01.
Hogyan újítsuk fel a megrepedt betont?
Hogyan újítsuk fel a megrepedt betont?
2017.09.03.

Kerítés építés hatékonyan

A kerítés építésnek számos lehetősége áll fenn. Anyagban, színben, formában mind-mind rengeteg választék áll rendelkezésünkre.

Milyen a tartós kerítés?

Amennyiben igazán tartós, az időjárás viszontagságainak ellenálló kerítést szeretnénk építeni, fontos, hogy megfelelő és főként, hogy strapabíró anyagot használjunk fel. A legtartósabb ismert anyag a beton. A beton ugyanis számos jó tulajdonsággal rendelkezik, például igazán időtálló, ellenáll az időjárási tényezőknek, illetve bármikor újratervezhető.

A megfelelő kerítés beszerzése hosszadalmas folyamat, ráadásul rengeteg munkával is jár. A telepítési munkálatok gyakorta hetekig is eltartanak.

Fontos az alap!

Egy kerítés építésénél ( készüljön akár fából, acélból vagy kovácsoltvasból ) rendkívül fontos, hogy biztos alapra épüljön. Hiszen így garantált, hogy nem dől ki, megvédi a házat az esetleges külső hatásoktól, továbbá biztonságot nyújt a lakók számára. Amennyiben úgy éreznénk, hogy a már meglévő alapunk töredezett, kopott vagy csak megette az idő, betontöréssel vagy betondarálással érdemes kiküszöbölni a problémát.

Betontörés, betondarálás: új alapokat nyújt

Ha már van egy meglévő betonalapunk, nem árt figyelmesen körbenéznünk, ugyanis egy berepedezett, megrongálódott alapra épített kerítés hatalmas pénznyelő lehet. Amennyiben úgy értékeljük, hogy a betonalapunk hibás, betontöréssel, betondarálással javíthatunk, korrigálhatunk a helyzeten. A betontörésből származott hulladékot pedig még bele is építhetjük a kerítésbe. Azonban ha más terveink vannak, a betontörés után el is tudjuk szállíttatni a törmeléket (erről egyik korábbi cikkünkből tájékozódhat ).

Esztétikus látványt biztosít

A betonalapra készített kerítés rendkívül esztétikus látványt biztosít, ugyanis a festhető betonelemek – a fával ellentétben például – nem igényelnek évenkénti festést. Időben és pénzügyileg is behozzák árukat, mivel kevesebb ráfordítás mellett is kiváló és strapabíró kerítést kapunk.

Amennyiben betontöréssel vagy betondarálással kapcsolatos kérdése merül fel, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeink valamelyikén.

Kapcsolat

Betinert Kft., Cím: 2336 Dunavarsány, Kökény köz 2.

Mobil: 06-30/218-6556

E-mail: betinertkft@gmail.com