Építsen járdát otthon!

Betontörés, betondarálás: így kell újrahasznosítani!
2017.06.10.
milyen az időtálló beton
Milyen az időtálló beton?
2017.07.01.

Építsen járdát otthon!

Beköszöntött a jó idő, még ha nehezen is, de elmúltak a téli fagyok, így a megrepedezett otthoni járda is jobban előtérbe került. Ha gondolkozott a felújításon, akkor megnyugtatjuk, hogy nálnk minden kérdésére megtalája a megfelelő választ. Professzionális szakembereink és az Európai Uniós szabványoknak is megfelelő betontörő és betondaráló munkagépeink kellő hozzáértéssel és precizitással járulnak hozzá mind vállalatok, mind pedig magányszemélyek sikeréhez is.

Házilag sem lehetetlen egy járda vagy egy kocsifeljáró elkészítése, ha megvannak hozzá a megfelelő betontörő gépeink. Pláne, ha nem is új járda építéséről van szó, hanem felújításról. Hiszen a hulladék aprítása már a helyszínen elvégezhető, illetve az újrahasznosítás is lehetséges. A betontörésből keletkezett hulladék kezeléséről korábbi cikkeinkben olvashat részletesen.

Vállalatunk sokéves tapasztalattal rendelkezik a betontörés és betondarálás területén, ráadásul szakértelmünk kiváló gépeinkkel párosul.

 

A betontörés és betondarálás még sosem volt ennyire egyszerű!

 

Cégünk számára fontos a környezettudatos gondolkodásmód, ezért is foglalkozunk a hulladék újrahasznosításával. Egy sérült, rossz állapotban lévő otthoni járda, vagy kocsifeljáró felújítása könnyebben lehetséges, mint gondolná. Számos betontörést és betondarálást végeztünk már, így pontosan tudjuk, hogy a megfelelő előkészítéssel és bezúzási technikákkal a keletkezett hulladékot is fel lehet használni. Ezzel is időt, energiát és nem mellesleg rengeteg pénzt is meg tud spórolni. A betonozni kívánt felület nagyaságától függően számos megoldás létezhet.

 

Érdemes előre végiggondolni a járdaszegélyeket is: anyagát, méretét tekintve.

 

Betontörő és betondaráló munkagépeink állnak az Önök rendelkezésére, holnapunkon részletes technikai információkkal és leírásokkal találkozhatnak, illetve pontos árkalkulációt is találnak. Amennyiben mégis kérédük merülni fel a témával kapcsolaban, kérjük, keresse kollégáinkat! bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

 

Kapcsolat

Betinert Kft., Cím: 2336 Dunavarsány, Kökény köz 2.

Mobil: 06-30/218-6556

E-mail: betinertkft@gmail.com