Betontörés, betondarálás: nálunk minden megvan hozzá

Betondarálás, betontörés, bontási hulladék újrahasznosítás
Gyakran ismételt kérdések a betontörés és betondarálás folyamatával kapcsolatban
2017.04.21.
Medence építés vagy felújítás: kezdjen bele!
2017.05.22.

Betontörés, betondarálás: nálunk minden megvan hozzá

Betontörés, betondarálás nemcsak cégeknek, hanem magánszemélyeknek is!  Esetleg speciális munkagépekre lenne szüksége, de nem tudja, hova forduljon? Szakembereink tudják a választ, hiszen az általunk kínált szolgáltatások között megtalálható a hulladékkezelés, a gépbérlés, illetve speciális megoldásokat is kínálunk cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.
Vállalkozásunk száz százalékban magyar tulajdonban van, 2012-ben jött létre  Betinert Kft néven, melynek fennállása alatt olyan munkagépeket biztosít a megrendelők részére, amelyek teljes mértékben a vállalkozásunk tulajdonát képezik.

 

Cégünk számára rendkívül fontos a környezettudatos gondolkodásmód!

 

Ezért 2015-ben szolgáltatási palettánkat bővítettük, melynek keretén belül újabb tevékenységgel is elkezdtünk foglalkozni: termelő hulladék újrahasznosításával. Bérelje ki a Red Rhino 2000 betontörő és zúzó gépünket, és végezze el a teljes munkálatot már a helyszínen. A gép újrahasznosít többek között téglát, betont, tetőcserepet, márványt, járdaszegély köveket, kődarabokat, és még üveget is.

Kiterjedt gépparkunk lehetővé teszi, hogy Ön komoly befektetés nélkül elvégezhesse a munkálatokat. Önnek csak annyi a dolga, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, kiválasztja, melyik gépre van szüksége, és a többit mi elintézzük! Betontörő és betondaráló gépeinket rendszeres és gondos karbantartásnak vetjük alá, hogy Ön a maximumot tudja kihozni a rendelkezésére álló munkaidőből.

Bérbe vehető munkagépeink között minden igényt kielégítő munkagépekkel találkozhat. Legyen szó kő, homok szortírozásáról vagy betondarálásról, mi biztosítjuk a munkafolyamatokhoz szükséges berendezéseket!

 

Spóroljon pénzt és időt betontörés és betondarálás során!

 

Úgy, hogy folyamatosan karbantartott és ellenőrzött munkagépekkel dolgozik!
Válassza a gépbérlés lehetőségét és forduljon hozzánk bizalommal gépparkunkkal kapcsolatos kérdéseivel!  Nemcsak cégeknek, hanem magánszemélyeknek is lehetőségük van ezen gépek bérlésére.  Helyszíni egyeztetés után, – ahol többek között felmérjük, hogy mennyi időre, milyen gépek kellenek, milyen munkákhoz – kollégáink pontos árkalkulációt készítenek Önnek.

Kapcsolat

Betinert Kft., Cím: 2336 Dunavarsány, Kökény köz 2.

Mobil: 06-30/218-6556

E-mail: betinertkft@gmail.com