Mire használhatja a Red Rhino 2000 series betontörő gépet?

Betondarálás, betontörés, bontási hulladék újrahasznosítás
Hogyan termeljen nyereséget építkezésihulladékból betontöréssel és betondarálással?
2017.04.21.

Mire használhatja a Red Rhino 2000 series betontörő gépet?

A 2000-es sorozatot hosszas, egyedi tervezés után alkották meg a Red Rhino tervezői és mérnökei. Könnyen megbirkózik többféle alkalmazási területtel is, számos anyag törésére, zúzására és újrahasznosítására használható. A 4000-es sorozathoz hasonló teljesítménnyel rendelkezik, így egyszerűen végezhetőek el vele még a speciálisabb feladatok is.

A Red Rhino 2000 betontörő gép képes akár 60 másodperc alatt összetörni egy járdát. Azonnal állítható hidraulikus pofával rendelkezik, ezáltal a kimeneti termékek mérete 40 millimétertől egészen 100 milliméterig állítható. Ráadásul, a pormentesítő is alapfelszereltség, így környezetünket is kímélhetjük. A 2000-es széria nagyon népszerű a kertészek körében is, emellett kisebb és nagyobb építőipari vállalkozások is előszeretettel alkalmazzák. A zúzó gép használatával könnyen elkerülhetőek a nagyobb számlák, kiadások, és egyéb költségek, ezáltal a nyereségünk is több lehet. A Red Rhino 2000 series géppel a betontörés és betondarálás mellett könnyű és egyszerű a tégla, porcelán törése és újra feldolgozása, ráadásul az üveget is könnyen összezúzza.

A londoni metró története a Red Rhino 2000-el

A londoni metrót üzemeltető vállalat megkereste a Red Rhino-t azzal a kéréssel, hogy segítsenek megoldani egy problémát, amivel már évek óta küzdenek. A vállalat különböző pálya és alagútjavításokat tervezett be, melyeket a földalatti leállásának idején, hajnali 1 és 5 óra között szerettek volna kivitelezni. Ehhez szükség volt betontörést és betondarálást is alkalmazni. Ezalatt az idő alatt hatalmas volt a nyomás, igyekezni kellett a műveletekkel. Korábban a beton felbomlott és 20 kilogrammos zsákokban, kézzel hordták fel a felszínre. Ez nagyon nem bizonyult hatékony megoldásnak, ráadásul a költségek is az eget verdesték. Összetett volt a probléma, mivel az új sódert vissza kellett vinni az alagútba. A Red Rhino törő gépek segítségével megtalálták a megoldást: darálót használtak a „hulladék” összezúzására, ráadásul helyben, az alagútban elvégezhető volt a komplett munka, így nem kellett „utaztatni” az anyagokat. Ez az új hulladék újrafeldolgozási módszer nagyon hatékonynak mutatkozott, ráadásul a költségek is alacsonyak maradtak, és a metróalagút is gyorsan fel lett újítva.

Red Rhino 2000 series betontörő gépünket már 12 000 Ft-ért kibérelheti egy órára, és az ár már tartalmazza az üzemanyagköltséget, valamint a kezelő árát is.

Kapcsolat

Betinert Kft., Cím: 2336 Dunavarsány, Kökény köz 2.

Mobil: 06-30/218-6556

E-mail: betinertkft@gmail.com